dawidwk Napisano 25 października 2007 Udostępnij Napisano 25 października 2007 Witam.Mam problem mam dekoder pionnera i kupilem se telewizor i chce podlaczyc dekoder do do wejscia HDMI w telewizorze plazmowym tylko w dekoderze mam wejscie na scart a nie mam na HDMI.A chcialem uzyskac lepsza czystosc obrazu.I czy nie ma ktos przejsciowka z HDMI-scart lub scart-HDMI.Nie wie ktos gdzie moge kupic taka przejsciowke?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 25 października 2007 Udostępnij Napisano 25 października 2007 Aż tak dobrze się na tym nie znam ale wydaje mi się,że nie pomoże tu żadna przejściówkato jest po prostu inny rodzaj sygnału i żeby TV mogło to "odebrać" to to urządzenie którechcesz podłączyć musi "wysyłać " taki sygnał /lub vice versa/. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 października 2007 Udostępnij Napisano 25 października 2007 a jak juz tak naprawde bedziesz chcial uzywac takiej przejsciowkito popatrz na naszym rodzimym allegro:) tam przejsciowek dostatek:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 26 października 2007 Udostępnij Napisano 26 października 2007 Nie ma takiej możliwości, HDMI w TV oczekuje sygnału cyfrowego, a scart w dekoderze daje analogowy. Aby wykorzystać możliwości telewizora musisz kupić dekoder z wyjściem HDMI. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts