Muciek Napisano 22 listopada 2010 Napisano 22 listopada 2010 Witam. Mam następujący problem. Otóż chciałbym podłączyć TV do kina domowego tak, aby dźwięk z TV leciał przez głośniki w kinie domowym. Wyjścia z TV mam i Jacka i Chinche L;R. A w DVD mam Digital (nie wiem do czego) i 4 Input. Próbowałem podłączyć kablem z Jackiem i 2 Chinchami, ale dźwięk jest, lecz myślę, że nie jest to jedyny sposób. Dlatego chodzi mi o jak najlepszy dźwięk aby był. Dlatego moja prośba jest następująca: Jakie potrzebuje kable i jakie operacje wykonać? Z góry thx. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 22 listopada 2010 Napisano 22 listopada 2010 Dość zawiła jest twoja wypowiedź i lekko nie zrozumiała. Jeśli możesz to napisz po prostu jakie masz to DVD, TV i amplituner. Zorientujemy się jakie są możliwości i podamy ci najlepszą. Odpisz, cytując
Muciek Napisano 23 listopada 2010 Autor Napisano 23 listopada 2010 Zamieszcza fotki (2 z TV i 1 z Kina):Z góry przepraszam za jakość fotek, ale robione na szybko w pomieszczeniu o słabym oświetleniu i jeszcze telefonem. Odpisz, cytując
Recommended Posts