Piexx Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2010 WitamPosiadam amplituner Panasonic SA-HE75 oraz Senki HD 555. Chciałbym to podpiąć pod komputer. Tylko że mam tam zintegrowaną karte dźwiękową. Domyslam sie że to słabo.. Więc teraz moje pytanie do was: co powinienem dokupić? Moje fundusze są ograniczone do jakiś 300zł (biedny student ;p). Myślicie że np asus xonar dx lub d1 rozwiązał by problem ? Chciał bym wykorzystac potencjał sluchawek w miare niedużym kosztem.Czy może moj tok myslenia jest w ogole zły? Może zmiana karty rozwiązuje problem, a dołączony do tego amplituner nic nie zmieni?Z gory dzieki za odpowiedzi. Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2010 Najlepiej zrobisz sprzedając ten amplituner. Najprawdopodobniej wzmacniacz słuchawkowy w nim siedzący jest miernej jakości, w zamian (budżet powinien nam się zbliżyć do 450-500zł) kup DACa z wejsciem USB i wzmakiem słuchawkowym (choćby Zero DAC), tak uzyskasz najlepszą jakość za tę cenę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piexx Napisano 27 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2010 Sprzedać go niestety nie mogę. Pozostaje mi poczekac jakiś czas i dozbierac na tego DACa. Czyli podpinając go pod USB nie musze zmieniac karty. I sam DAC wystarczy tak ? Mogł bys podac jeszcze jakieś nazwy tych DACów , takich własnie dosc niedrogich? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts