Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,

Posiadam kolumny AE Aelite 3 i są one obecnie podpięte pod amplituner Koda AV-502. Zależy mi na poprawie jakości odtwarzanej muzyki i oczywiście bardziej znaczącego rozwinięcia mocy i możliwości moich kolumn. W związku z tym, poszukuję nowego wzmacniacza stereo .
Wzmacniacz ten będzie oczywiście używany, ze względu na budżet jaki mam na niego przeznaczony, górna granica-1000zł . Zdaję sobie sprawę że nawet jeśli chodzi o zakup sprzętu używanego, to te 1000zł jest niezbyt dużą kwotą, ale na pewno poprawa jakiej doznam w porównaniu do obecnego sprzętu powinna być co najmniej zadowalająca. Mimo to, chcę uzyskać jak największą poprawę jakości .

Powiem tak... Mniej więcej orientuje się które marki sprzętu są godne uwagi i może nawet wymieniłbym konkretne modele, ale chcę podejść do sprawy obiektywnie i zdać się tylko na waszą pomoc, a potem wysnuć ewentualne wnioski, lub wtrącić swoje icon_smile.gif
Dodam jeszcze, że wzmacniacz musi posiadać wejście na subwoofer, ponieważ posiadam takowy i używam stosunkowo często, a konkretnie model Magnat sub 301 .

Wiem że mogę liczyć na wasze opinie, dlatego z góry dziękuję ze wszelaką pomoc icon_smile.gif

Pozdrawiam