glebor #1 Napisano 8 stycznia 2011 Witam. Szukając sprzętów używanych chciałem wreszcie wysłać swoją zasłużoną unitrę pw9013 na urlop. Albo do ładnego opakowania zamknę ją w piwnicy, żeby się nie zniszczyła albo zostawie jako 2x stereo...Do rzeczy trafia mi się do kupienia zestaw za 300zł z tego co widzę te zestawy chodzą o wiele drożej ale nie znam się nawet nei wiem, czy to nie są chińskie głośniki...treść ogłoszenia""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Na poczatek chcialbym powiedziec iz sprzet jest w ciaglej eksploatacji i nie ma z nim najmniejszych problemow. Zestaw ktory pragne zaoferowac to:Cyfrowy amplituner wraz z pilotem firmy AkiraGlosniki Clatronic o mocy muzycznej (czyli tej prawdziwej) 180WKomplet okablowaniaAmplituner dziala ze wszystkimi polskimi stacjami, mozliwosc zaprogramowania 39 stacji.Posiada 5 wyjsc do podlaczenia; np komputer czy mp3.Swietnie nadajacy sie jako kino domowe gdyz ma mozliwosc podlaczenia 5 kolumn.Kolumny tak jak pisalem wczesniej posiadaja moc 180W sa one 3-drozne.Graja na owym amplitunerze od nowosci i sprawuja sie calkiem niezle jak na sprzet tejze klasy.Sprzedaje tylko z tego wzgledu iz chce zakupic mikrowieze Yamahy.Parametry sprzętu: amplituner BK-133 natomiast kolumny LB 796.""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""Niech mi ktoś napiszę o pochodzeniu tego co to w ogóle jest. Z góry wielkie dzięki!!! Czy się opłaca Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 8 stycznia 2011 Jeśli ktoś chce sprzedać za 300 zł. tak wspaniały sprzęt z kolumnami 180W (prawdziwej, czyli muzycznej mocy ) , by kupić mikrowieżę Yamahy, to jak musi brzmieć taki zestaw? Obawiam się, że Twoja Unitra lepiej zagra niż ten "cyfrowy" amplituner. A Clatronic to robi chyba czajniki bezprzewodowe itp... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach