Vaart Napisano 12 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2011 Sony ta-ve610 Witam! Jestem tu pierwszy raz i chciałbym zasięgnąć rad ekspertów... A więc.. Kupiłem wzmacniacz SONY TA-VE610 i chciałbym kupić do niego kolumny.. Na razie chodzi mi o stereo w cenie 400-600zł komplet.. będą one mi służyły do słuchania muzyki i oglądania filmów w domu.. (Pokój 30m2).... z czasem będę chciał dokupić resztę nagłośnienia.. raczej interesuje mnie używka Jestem nowy proszę o wyrozumiałość.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 12 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2011 Na takiej powierzchni i w takiej cenie z używek - poszukaj podłogowych kolumn, np. zmieścisz sie z KODA 702F.A jak dołozysz ze 200zł, to można próbować znaleźć coś np. ze średnich modeli JAMO (E870, E850, E670, Classic 8, C405).Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts