fujifilm Napisano 2 listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 listopada 2007 Nagrałem z TVP 60 sekund koncertu w moim mieście - czy mogę opublikować na YOTUBE ? mam na filmie DVD 60 sekund scenę z fajnym podkładem muzycznym i zdjęciami - czy moge wszystkim pokazać na YOUTUBE ? Co na to prawo ? Czy będę ścigany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 listopada 2007 Wyczerpującą odpowiedź na swój temat znajdziesz pod tym linkiem.Jeden z punktów:"Nie ma znaczenia, jak długi lub krótki jest film wideo, ani w jaki sposób trafił do serwisu YouTube. Nawet jeśli został nagrany z kablówki, zgrany kamerą z ekranu telewizora lub pobrany z jakiejś witryny internetowej, w dalszym ciągu jest on chroniony prawem autorskim i wymaga zgody właściciela na rozpowszechnianie." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2007 Temat zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts