Ravven Napisano 3 lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 lutego 2011 Witam, jestem właśnie w trakcie kompletowania sprzętu grającego. Jestem raczej początkujący więc byłbym wdzięczny za cenne rady bardziej doświadczonych.Narazie kupiłem - wzmacniacz ROTEL RA-840BX3- kolumny mission-m32i- gramofon Gramofon DP-300FPoszukuje słuchawek i odtwarzacza CD-budżet na słuchawki razem z ewentualnym wzmacniaczem 1000 złotyzastanawiam się nad trzema producentamiAKG Senheiser Beyerdynamicdo których modeli przydałby się wzmacniacz do których nie byłby on konieczny. - no i odtwarzacz cd tutaj nie mam pojęcia zdaje się na wasze doświadczenieMuzyka jakiej słuchał to Hip-hop jazz chill out Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 lutego 2011 Odnośnie odtwarzacza CD, to w kwocie 1000zł zmieścisz sie spokojnie z Rotelem model RCD-02 i to w idealnym stanie (czasami pojawia się w firmach handlujących używanym sprzetem i wtedy dostaniesz jeszce półroczną gwarancję), ceny za taki sprzet w dobrym stanie zaczynają się od 800zł (wystepuje jako czarny i jako srebrny), a kończą powyżej tysiąca.Spokojnie można go polecić Ma już dekoder HDCD, a pilot jest być w komplecie.CD Rotela ze wzmakiem Rotelem gra bardzo dobrze.Poniżej llink do przykładowych aukcji srebrnego i czarnego na Alecośtam...http://allegro.pl/rotel-rcd-02-okazja-i1441690832.htmlhttp://allegro.pl/odtwarzacz-cd-rotel-rcd-...1427275372.htmlPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravven Napisano 3 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2011 Dziękuje bardzo za pomoc, a orientujesz się może jak wygląda sytuacja ze słuchawkami i ewentualnym wzmacniaczem?? i czy jest możliwość żeby póki co słuchać przez słuchawki z już posiadanego przeze mnie wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts