Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Mam VK7700 jak już niektórzy wiedzą ;p W brew pozorom jestem z nich bardzo zadowolony no, ale coś jest nie tak...

Przy dłuższym słuchaniu muzyki na godzinie 13-14 i wzwyż w satelitach i centralnym zaczynają się robić przepalone dziurki przy złączach (wiecie plastik się topi od ciepła ;p) i nie wiem czym to może być spowodowane, bo jeżeli tym że po prostu kolumny to 160 a te małe to 90 i nie wyrabiają na tych samych obrotach? czy może wzmacniacz przesyła jakieś złe sygnały (nie znam się to tylko dedukcje) Potrzebuje jakiejś choćby małej pomocy :/ z góry thx

Pozdrawiam
Napisano
Cóż, masz 2 wyjścia:
1. słuchać ciszej
2. zmienić kolumny.
I nie jest to sarkazm. Każdy z nas od czegoś musiał zacząć i stopniowo przechodzi na coraz lepszy sprzęt. Widocznie Twój czas też już przyszedł.
Pozdrawiam
Napisano
Odkręciłem to i tam jest cewka która się nagrzewa w ch...olere i topi plastik... Jestem zawiedziony sprzedam satelity i centralny na 100% ktoś to kupi choćby za 75 złotych ;p Bo duże kolumny stoją nietknięte ;p
Napisano
Na razie mam stereo z tych VK ;p po roku zmienię na monitory 1000 bo raf mi smaka zrobił (chyba że pójdzie lepiej z kasą to kupie to co muzyczny_gość, mianowicie 9v5 ;p czy jak to się tam nazywa) icon_wink.gif