martini_dy Napisano 14 lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 Witam serdecznieszukam kolumn do sypialni takich do wieczornego plumkania muzyki, będą grały na ampitunerze Philipsa nic specjalnego, pytanie co o nich sądzicie ? ware tych 1100 PLN czy nie ? Dodam iż muszą być białe żona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 Jak mówisz, że do wieczornego plumkania to po co ci takie bydlaki??? Napisz jaki dokładnie masz ten amplituner, jakiej wielkości jest pomieszczenie i czy to ma grać tylko cicho wieczorami, czy przy okazji masować basem za dnia... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini_dy Napisano 14 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 15-20m2 - ma tez za dnia robić trochę zadymy w tej części domu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 Co z tym amplitunerem, bo nie wiem czy on da radę z JAMO... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axo Napisano 14 lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 Male podsumowanie:- wielkie bydlaki (byle jaki ampli ich nie napedzi czyt. nie wylonia sie z nich ladne dzwieki)- jak lubisz duzo basu to szczerze polecam- na pierwszym planie bas oraz syczenie, wycofana srednica- lubia duze pomieszczenia oraz dopowiednie rozstawienie (ostawienie od scian)Pozdrawiam ps to tylko moje zdanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini_dy Napisano 14 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 podepen je jednak nie pod Philipsa FR 984, tylko pod HK 3490, da rade ? szczerze warto sie w to pchac ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 lutego 2011 Udostępnij Napisano 14 lutego 2011 Ja bym się w JAMO serii S nie pchał, nie do stereo. Najtańsze co mi przychodzi do głowy, białe i prezentujące dobry poziom jakościowy to KEF IQ, albo Quadral Argentum... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts