martini_dy #1 Napisano 14 lutego 2011 Witam serdecznieszukam kolumn do sypialni takich do wieczornego plumkania muzyki, będą grały na ampitunerze Philipsa nic specjalnego, pytanie co o nich sądzicie ? ware tych 1100 PLN czy nie ? Dodam iż muszą być białe żona Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #2 Napisano 14 lutego 2011 Jak mówisz, że do wieczornego plumkania to po co ci takie bydlaki??? Napisz jaki dokładnie masz ten amplituner, jakiej wielkości jest pomieszczenie i czy to ma grać tylko cicho wieczorami, czy przy okazji masować basem za dnia... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini_dy #3 Napisano 14 lutego 2011 15-20m2 - ma tez za dnia robić trochę zadymy w tej części domu Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #4 Napisano 14 lutego 2011 Co z tym amplitunerem, bo nie wiem czy on da radę z JAMO... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axo #5 Napisano 14 lutego 2011 Male podsumowanie:- wielkie bydlaki (byle jaki ampli ich nie napedzi czyt. nie wylonia sie z nich ladne dzwieki)- jak lubisz duzo basu to szczerze polecam- na pierwszym planie bas oraz syczenie, wycofana srednica- lubia duze pomieszczenia oraz dopowiednie rozstawienie (ostawienie od scian)Pozdrawiam ps to tylko moje zdanie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini_dy #6 Napisano 14 lutego 2011 podepen je jednak nie pod Philipsa FR 984, tylko pod HK 3490, da rade ? szczerze warto sie w to pchac ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #7 Napisano 14 lutego 2011 Ja bym się w JAMO serii S nie pchał, nie do stereo. Najtańsze co mi przychodzi do głowy, białe i prezentujące dobry poziom jakościowy to KEF IQ, albo Quadral Argentum... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach