Sinia Napisano 28 lutego 2011 Udostępnij Napisano 28 lutego 2011 Witam. Posiadam odtwarzacz MP3 Grundig MPAXX MP 600-1GB, taki jak na zdjęciu: Problem polega na tym, że ostatnio usunąłem z niego wszystkie piosenki formatując go. Później wgrałem na niego znowu piosenki, i owszem jak patrzałem na komputerze to piosenki znajdowały się na urządzeniu. Ale kiedy odłączyłem odtwarzacz i uruchomiłem go, okazało się że jest pusty (na wyświetlaczu pokazywał się tylko napis: No file). Pomimo że na komputerze pokazują się piosenki, to na Mp3 ich nie widać i nie mogę ich słuchać. W czym jest problem? Podejrzewam że wraz z formatem usunąłem jakiś plik konfiguracyjny i dlatego odtwarzacz nie widzi ich. Możecie mi jakoś pomóc, poradzić sterowniki lub jak zrobić reset tego urządzenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinia Napisano 3 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2011 I co, nie wiecie co to może być?? Żyjcie troche! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 marca 2011 Udostępnij Napisano 3 marca 2011 Pewnie tak było jak piszesz, format wyczyścił również oprogramowani sterujące urządzeniem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 3 marca 2011 Udostępnij Napisano 3 marca 2011 Jak zrobiłeś ten format? Za pomocą opcji "FORMATUJ" w Windows, czy jakoś inaczej??? Czy na stronie producenta nie ma jakiegoś info o przywracaniu ustawień, flashowaniu go, czy coś w tym stylu??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sinia Napisano 4 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2011 Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Zrobiłem normalnego windowsowego formata urządzenia. Spróbuję poszperać na stronie producenta za sterami, ale chyba bardziej opłaca się już kupić nową mp3 niż bawić się z takim czymś xd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts