krzysiek222 Napisano 26 marca 2011 Napisano 26 marca 2011 Witam.Tak jak w temacie,poniewaz nigdzie nie moge znalezc o tych kolumnach jakichkolwiek informacji,dlatego zwracam sie do was drodzy forumowicze z prosba o pomoc i mam nadzieje ze ktos mialstycznosc z tymi wlasnie kolumnami i odpowie na moje pytanie.Czy mozna je porownywac np.z Paraddigm cinema phantom v.3?Bardzo prosze o wszelkie informacje na ten temat.Z gory dziekuje i Pozdrawiam. Odpisz, cytując
zukzukzuk Napisano 26 marca 2011 Napisano 26 marca 2011 Też jestem ciekaw! Przydałby się rzeczowy opis. O ile się nie mylę, był tu na forum najmniej jeden mega zadowolony użytkownik tychże. Jak zwykle - napiszę raczej pesymistycznie.Wyszukałem kiedyś skan danych, gdzie było podane pasmo przenoszenia (chyba od 35 Hz w górę) z odchyłką +-10 dB! Czy to może dobrze grać?Zresztą. Za te pieniądze?Pozdr. Odpisz, cytując
krzysiek222 Napisano 29 marca 2011 Autor Napisano 29 marca 2011 Naprawde nikt z tak wielu ludzi co sie znajduje na tym forum nie slyszal tych kolumn?Az mi sie wierzyc nie chce,chcial bym sie tylko dowiedziec czy te kolumny graja z rozjasniona gora?Czy moze z uwypuklona srednica?Czy moze graja bardziej basowo?Czy dzwiek maja cieply?czy moze bardziej metaliczny?Musi ktos cos wiedziec!Jeszcze raz Apeluje do wszystkich niech ktos cos napisze.To sa te o to kolumny:http://allegro.pl/nowosc-taga-platinum-rat...1528969211.htmlPozdrawiam Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 29 marca 2011 Napisano 29 marca 2011 No tak to bywa z "nowościami" ze nikt ich z reguły nie słyszał..Można się ewentualnie spodziewać, że zagrają jak inne podobne modele tej firmy z tego samego pułapu canowego Odpisz, cytując
zukzukzuk Napisano 29 marca 2011 Napisano 29 marca 2011 Przecież pisałem, że KTOŚ chwalił się. I to chyba nawet w tym roku. Poszukaj... Odpisz, cytując
Recommended Posts