krzysiek222 Napisano 26 marca 2011 Udostępnij Napisano 26 marca 2011 Witam.Tak jak w temacie,poniewaz nigdzie nie moge znalezc o tych kolumnach jakichkolwiek informacji,dlatego zwracam sie do was drodzy forumowicze z prosba o pomoc i mam nadzieje ze ktos mialstycznosc z tymi wlasnie kolumnami i odpowie na moje pytanie.Czy mozna je porownywac np.z Paraddigm cinema phantom v.3?Bardzo prosze o wszelkie informacje na ten temat.Z gory dziekuje i Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 26 marca 2011 Udostępnij Napisano 26 marca 2011 Też jestem ciekaw! Przydałby się rzeczowy opis. O ile się nie mylę, był tu na forum najmniej jeden mega zadowolony użytkownik tychże. Jak zwykle - napiszę raczej pesymistycznie.Wyszukałem kiedyś skan danych, gdzie było podane pasmo przenoszenia (chyba od 35 Hz w górę) z odchyłką +-10 dB! Czy to może dobrze grać?Zresztą. Za te pieniądze?Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek222 Napisano 29 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 marca 2011 Naprawde nikt z tak wielu ludzi co sie znajduje na tym forum nie slyszal tych kolumn?Az mi sie wierzyc nie chce,chcial bym sie tylko dowiedziec czy te kolumny graja z rozjasniona gora?Czy moze z uwypuklona srednica?Czy moze graja bardziej basowo?Czy dzwiek maja cieply?czy moze bardziej metaliczny?Musi ktos cos wiedziec!Jeszcze raz Apeluje do wszystkich niech ktos cos napisze.To sa te o to kolumny:http://allegro.pl/nowosc-taga-platinum-rat...1528969211.htmlPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 marca 2011 Udostępnij Napisano 29 marca 2011 No tak to bywa z "nowościami" ze nikt ich z reguły nie słyszał..Można się ewentualnie spodziewać, że zagrają jak inne podobne modele tej firmy z tego samego pułapu canowego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 29 marca 2011 Udostępnij Napisano 29 marca 2011 Przecież pisałem, że KTOŚ chwalił się. I to chyba nawet w tym roku. Poszukaj... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts