Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Tak jak w temacie,poniewaz nigdzie nie moge znalezc o tych kolumnach jakichkolwiek informacji,
dlatego zwracam sie do was drodzy forumowicze z prosba o pomoc i mam nadzieje ze ktos mial
stycznosc z tymi wlasnie kolumnami i odpowie na moje pytanie.Czy mozna je porownywac np.z
Paraddigm cinema phantom v.3?Bardzo prosze o wszelkie informacje na ten temat.Z gory dziekuje i
Pozdrawiam.
Napisano

Też jestem ciekaw!
Przydałby się rzeczowy opis. O ile się nie mylę, był tu na forum najmniej jeden mega zadowolony użytkownik tychże.

Jak zwykle - napiszę raczej pesymistycznie.
Wyszukałem kiedyś skan danych, gdzie było podane pasmo przenoszenia (chyba od 35 Hz w górę) z odchyłką +-10 dB! Czy to może dobrze grać?
Zresztą. Za te pieniądze?

Pozdr.
Napisano
Naprawde nikt z tak wielu ludzi co sie znajduje na tym forum nie slyszal tych kolumn?Az mi
sie wierzyc nie chce,chcial bym sie tylko dowiedziec czy te kolumny graja z rozjasniona gora?
Czy moze z uwypuklona srednica?Czy moze graja bardziej basowo?Czy dzwiek maja cieply?czy moze bardziej metaliczny?
Musi ktos cos wiedziec!Jeszcze raz Apeluje do wszystkich niech ktos cos napisze.To sa te o to kolumny:
http://allegro.pl/nowosc-taga-platinum-rat...1528969211.html
Pozdrawiam