Prezes951 Napisano 4 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2011 Witam drodzy forumowicze!Chce zakupic zestaw kina domowego 5.1 tzn amplituner i glosniki chce to podlaczyc do tvhttp://allegro.pl/vk-7820-voice-kraft-wyso...1519666499.htmlMyslalem wczesniej o glosnikach z vk ale gdy przeczytalem kilka postow z forum zwatpilem w ta firme i zdam sie na wasze rady i porady;)i o takim amplitunerze http://allegro.pl/pioneer-vsx-520-od-dsv-l...1523445644.htmlKwote jaka chce przeznaczyc to 2,300 zlsa mi potrzebne do ogladania filmow i sluchania muzyki.poweirzchni dokladnej nie znam pokoju ale jest dosc spory cos kolo 5x7= cos kolo 35m2 mysle Prosze o wasze propozycje i sugestie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 6 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2011 Skoro już zauważyłeś, że VK są mocno krytykowane za jakość - to może rozejrzyj się za używanymi kolumnami.Albo do takiej powierzchni - często polecane są kolumny KODA (zresztą można kupić Pioneera z KODĄ w niektórych salonach) model 702.Zmieścisz się w tej cenie z zestawem 5 kolumn, zresztą nawet sub też powinien się załapać PozdrawiamPS. Nie napisałeś, czy sprzęt ma być nowy - czy dopuszczasz też używki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes951 Napisano 6 kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2011 co do uzywanego sprzetu nie jestem przekonany wiec zostanmy przy nowym tylko bo nie wiadomo jak kto eksploatowal ten sprzet.a jaki amplituder do tych glosnikow?jaki jest bas w tych glosnikach i jak tak naprawde graja? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2011 KODA F702 są ogólnie chwalone za dobry bas - i że nadają się do nagłośnienia nawet tych większych pomieszczeń.Poza tym mają korzystny stosunek jakości do ceny Wrzuć temat "KODA 702" w wyszukiwarkę, jest sporo komentarzy nie tylko na naszym Forum.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes951 Napisano 7 kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2011 a jaki amplituner do tych glosnikow bys mi polecil?bo chyba nie zauwazyles pytania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes951 Napisano 10 kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2011 odswiezam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2011 Cytat a jaki amplituner do tych glosnikow bys mi polecil?bo chyba nie zauwazyles pytania może prawidłowo nie zinterpretowałeś mojej odpowiedzi "zresztą można kupić Pioneera z KODĄ w niektórych salonach"Pioneer może być, jeśli rozglądasz się za nowym sprzętem w tych granicach cenowych...Niezła może być też Yamaha - ważne, by nie oczekiwać cudów w tych cenach i nie brać najniższezgo modelu z serii.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts