themoon Napisano 12 listopada 2007 Napisano 12 listopada 2007 witam panie witam panow!!draze temat na kilku forach jak i w prasie branzowej i nurtuje mnie kwestia roznic pomiedzy w/w zestawami. wiem ze kazdy zagra z roznie z roznymi glosnikami. chce nabyc jeden z zestawow do pokoju ok.25mq. muzyka glownie rockowo-elektroniczna. nie mam tendencji do glosniego sluchania lecz lubie klarowne i wyraznie dzwieki. myslalem o paradigm v7 ale nie koniecznie. mam do dyspozycji do 7k pln a kazda wskazowka mile widziana.pozdr... Odpisz, cytując
mike Napisano 13 listopada 2007 Napisano 13 listopada 2007 Szukasz odpowiedzi na pytanie w temacie czy porady odnośnie doboru głośników? Ja wziąłbym CA z tych podanych na górze, a to dlatego, że gra dźwiękiem bardziej wyrazistym, NAD jest miły, plastyczny i tak dalej, ale zamulony, co też w Twojej muzyce się IMO nie sprawdzi. Odpisz, cytując
audionet Napisano 13 listopada 2007 Napisano 13 listopada 2007 Z proponowanych zestawów CA będzie lepszy.Bardziej uniwersalny.Polecam klocki z drugiej ręki za tą samą kasę masz sprzęt o parę klas lepszy. Odpisz, cytując
themoon Napisano 13 listopada 2007 Autor Napisano 13 listopada 2007 dzieki za info zwrotne... utwierdzilem sie w moim przeswiadczeniu oczywiscie odslucham obu zestawow i dobiore optymalnie glosniki ale mialem podobne odczucia. teraz tylko crashtest.pozdr. Odpisz, cytując
baq85 Napisano 22 listopada 2007 Napisano 22 listopada 2007 Miałem styczność z NADem 320bee przez blisko 24 miesiące. Zdecydowanie nie polecam. Na pewno nie sprawdzi się w muzyce typu rock. 320bee charakteryzuje się (jak dla mnie) wysuniętą średnicą, mulącym bassem, przyzwoitą stereofonią, brakuje mu przestrzenności itd. Ale co tu wymagać od tej półki cenowej? 50 W na kanał przy 8ohm - niby dużo, a jednak za mało. Nie wiem jak ma się do tego 352bee podejrzewam że podobnie, warto zbadać konkurencję w tym przypadku CA . Ponoć ciekawa zabawa zaczyna się przy 372. Oczywiście tak jak poprzednicy proponuje coś z drugiej ręki. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts