derred Napisano 2 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2011 Witam.Jak w temacie. Yamahę słuchałem lecz tego onkyo niestety nie - ktoś widział lub słuchał? Co polecacie?Opinie i rady mile widziane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 2 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2011 Moja opinia w kwestii tego typu mini-kombajnów jest od długiego czasu niezmienna, czyli szkoda kasy na coś takiego. Jeśli komuś naprawdę zależy na brzmieniu, lepiej kupić porządnie grający sprzęt z drugiej ręki. Chyba, że ma to być brzękadełko do sypialni, ale wówczas chyba wszystko jedno co kupisz. Weź bardziej funkcjonalne, solidniej wykonane, lub po prostu ładniejsze bo brzmieniowo, to nie ma dużej różnicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derred Napisano 3 czerwca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca 2011 Niestety brak miejsca na pełnowymiarowy sprzęt, a jeżeli chodzi o brzmienie mini systemów to są różnice i to znaczne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2011 Jeśli chodzi o mini-systemy, to z pewnością są różnice, ale w porównaniu z dobrze dobranym sprzętem second-hand w tej cenie moim zdaniem pomijalne. Ja tylko wyraziłem swoje zdanie na ten temat, może ktoś inny porównywał, to Ci doradzi. Bardzo fajne mini robił kiedyś TEAC I Denon, może jeszcze coś robią. No i Yamaha Piano Craft, oczywiście piszę o używanych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikson Napisano 3 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2011 mam do sprzedania używanego 2lata arcama solo mini i dynaudio miesięczne 2/6 gra to razem moim zdaniem lepiej niż yama 1330 którą słuchałem bardziej muzykalnieza całość chcę 3500 w tym kableki synergistic research decor gratis , cena bez negocjacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts