soniak88 Napisano 14 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2011 Witam wszystkich!Ostatnio mam spory problem, ponieważ na urodziny mojej mamy zakupiłem jej radio samochodowe Ciatronic. I problem tkwi w tym, że po wyłączeniu zapłonu albo radia, giną wszystkie stacje zapisane na poszczególnych kanałach. To kwestia złego podłączenia kabelków z tyłu ? Wiem, że to niby w jakims serwisie zrobiliby to na poczekaniu, ale po co płacić, jeśli okaże się że to prosta sprawa.Sorry jeśli niektórym wyda się to pytanie banalne, ale nie znam się doskonale na elektronice...Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2011 Sprawdź w instrukcji...Radio pewnie nie ma podtrzymania pamięci stacji - i przez to jest problem.Czy masz możliwość słuchania radia gdy w stacyjce nie ma kluczyka i wszystko jest wyłączone? Często można radio podłączyć na 2 sposoby (zawsze może grać lub tylko przy przekręconej, tzn. włączonej stacyjce). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drugimarcin Napisano 15 czerwca 2011 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2011 wyjmij radio i powiedz czy sa opisane kable z tylu, jesli tak to zapisz co jest na nich napisane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts