Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam icon_smile.gif
Zbliżają sie urodziny mojego chlopaka i chcialabym zrobic mu prezent w postaci słuchawek . Jestem kompletnie zielona i dlatego prosze o pomoc , wiem ze moj chlopak ceni sobie AKG i Sennheiser . Dlatego prosiłabym Was , zebyscie podali mi jakies modele i wskazowki czym mam sie kierowac kupujac ten prezent . Dodam ze moj chlopak jest audiomaniakiem i boje sie ze nie trafie z tymi słuchwkami . Słuchawki maja byc nauszne . Jak narazie mam odłozone 300 zł i mozecie do tej bariery cenowej podawac mi modele . Gdyby udało mi odłozyc wiecej to was poinformuje icon_smile.gif Dziekuje z gory za wszystkie wskazówki . Marta
Napisano
Problem w tym, że każdy audiomaniak ma swoje preferencje... Z jednej strony dzięki temu, że podałaś nam marki możemy się dowiedzieć coś niecoś o upodobaniach Twojego chłopaka, a z drugiej strony ci dwaj producenci oferują diametralnie różne brzmienie, więc sam już nie wiem icon_rolleyes.gif

Niemniej ja bym zaryzykował te AKG. Dlaczego nie Sennheiser? Głównie dlatego, że jest bardzo popularny, więc AKG będą po prostu bardziej oryginalne (bynajmniej nie gorsze). W kwestii konkretnego modelu to w tej kwocie K540, chłopak nie powinien być zawiedziony jeśli dostanie od dziewczyny taki prezent icon_wink.gif

PS: GRADO, o których mówił patiaro byłyby jeszcze bardziej oryginalne, ale to nie te kwoty - najtańsze SR60i to koszt rzędu >400zł.