Ziggy Mayla Napisano 22 listopada 2007 Udostępnij Napisano 22 listopada 2007 WitamMam pytanie jak w temacie, gdyż rozważam zakup karty dźwiękowej gdyż używam ALC880 :E , ale właśnie używam też głośników Logitecha Z-3e (Z-4e były takie sobie te są fajniejsze) i nie wiem czy warto dopłacać do audiotraka, bo owszem naczytałem się o tym, ile to Prodigy jest lepszy, ale wlaśnie czy odczuje tą różnice w moim przypadku (chodzi mi oto jak niektórzy pisali, że autiotrak porawia jakość dźwięku tzn bas jest głębszy, lepiej odwzorowane tony wysokie itp...itd....)....tylko prosze nie piszcie o tym że podobnych tematów było X, gdyż ja chcę się zapytać o konkretny przypadek a nie ogół możliwość tych kart. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupo Napisano 26 listopada 2007 Udostępnij Napisano 26 listopada 2007 Będziesz na tym słuchał muzyki czy grał w gry? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reserved0 Napisano 24 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2007 Wybór jest prosty:Gry----> Creative X-FiMuzyka----> Audiotrak Prodigy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 25 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2007 Ziggy Mayla Cytat używam też głośników Logitecha Z-3e Mógłbyś coś więcej napisać o tych głośnikach. One mnie też się podobają ale nie słyszałem ich w akcji. Jakim dźwiękiem one grają i czy nie za bardzo dudni bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts