rastaman Napisano 2 października 2011 Udostępnij Napisano 2 października 2011 Komponenty mojego stereo to Yamaha AX497 oraz Pioneer PD-S505. Jestem na etapie poszukiwania kolumn i mam dylemat pomiędzy: MISSION M33I; JAMO S606; Wharfedale Pacific PI-20. Muzyka jaką słucham to reggae, pokój o powierzchni 10 [m][/2] . Proszę o pomoc w wyborze ewentualnie jakieś nowe opcje, budżet 700 - 800 zł, w grę wchodzą jak najbardziej używane głośniki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 października 2011 Udostępnij Napisano 2 października 2011 Pokój nie jest zbyt duży...Dlatego w S606 raczej bym nie wchodził...Missiony mogą się sprawdzić, niezbyt duże pudło jak na podłogówkę i kulturalne granie (nie dają ciała - niezła jakość za tą cenę...).Jak to często bywa - były testowane w AUDIO (kwiecień 2009 r.)http://audio.com.pl/testy/mission-m33i:1natomiast tego modelu Wharfedale nie słuchałem...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonFelippe Napisano 5 października 2011 Udostępnij Napisano 5 października 2011 Jak wyżej. Jamo S606 sobie daruj - w takim pokoju zabiją. Mission naprawdę fajnie się zgrywa z Yamahą - i to nie tylko dlatego, że to jeden dystrybutor Wharfedale - całkiem ciekawie wyglądają, ale nie miałem styczności z tą wersją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rastaman Napisano 17 października 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2011 Witam i serdecznie dziękuję za porady. Kupiłem w sobotę 15-10-2011 Mission M33i nowe za nieznacznie wiecej niż przewidywany budżet, oczywiście po uprzednim odsłuchu i to był strzał w dziesiątkę w tym przedziale cenowym. Właśnie jestem na etapie docierania głośników, jeszcze raz dziękuję i zamykam temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts