Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam przymierzam sie do zakupienia słuchawek na usznych, podłączone będą najczęściej do laptopa, a służyć bardziej do muzyki i filmów niż gier. Muzykę jaką słucham najczęściej to Hip-Hop więc by musiały mieć dobry wokal i bass. Zamierzam na nie wydać do 150zł. Mam jeden model już na oku co o nim uważacie.

Sony MDR-XB500

Może zaproponujecie coś innego?? Albo wypowiecie sie do tego modelu.
Napisano
Proponuję jeden z modeli Audio-Technica. W cenie około 150 zł. masz świetne Audio-Technica ATH-SJ3WH lub czarne Audio-Technica ATH-SJ3BK. Jeśli możesz trochę powiększyć budżet proponuję DENON AH-D310.
W przypadku pytań służę pomocą
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam i podbijam temat icon_smile.gif. Proszę o Wasze opinie drodzy forumowicze odnośnie poniższych modeli :
1. SENNHEISER HD 202 - około 120 zł
2. SONY MDR-XD200 - około 120zł
3. PANASONIC RP-HT265E-K - okło 100zł.
Dzięki
Napisano
Głównie to po prostu wyższa półka... HD202 to dobra opcja jak masz 80-90zł, ale przy 150zł okazuje się już, że mają strasznie rozlany, głuchy bas. To trzeba usłyszeć, inaczej ciężko tu cokolwiek porównywać.
Napisano
Tak to właśnie bywa z zakupami icon_smile.gif, chcesz wydać 100 zł ale zaczynasz wchodzić w temat to okazuje się że trzeba dorzucić.
W zaprzyjaźnionym sklepie RTV sprzedawca na mój widok zaciera ręce, bo zawsze po kilkunastominutowej rozmowie wydaję 100% więcej niż założyłem icon_smile.gif. Teraz będzie inaczej - Ceneo po wcześniejszym rozpoznaniu.
Napisano
Ok, półka wyżej icon_smile.gif. Typuję nr.1 ale design nr. 2. Co o tym myślicie?. Warto dać 500zł ? prawie 400zł więcej w stokunku do modeli o których wspominaliśmy wyżej ???
1. Audio-technica ATH-ES7
2. SONY MDR-V700DJ