Shadow_Defender #1 Napisano 19 października 2011 Witam, Szukam dobrych, fajnie grających głośników stereo pod komputer. Zależy mi aby głośniki grały czysto, były w miarę głośne . Kumpel chwali sobie Bose COMPANION 5, jednak mam pewne wątpliwości, gdyż po pierwsze cena jak z kosmosu a po drugie te głośniki są bardzo malutkie jak i samo wykonanie ( plastik ). Warto zainwestować w COMPANION 5 czy lepiej kupić kolumny półkowe + wzmacniacz ? Co zagra lepiej ? Co bardziej się opłaca kupić ? Dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 19 października 2011 Zależy ile masz miejsca i jak chcesz aby stałoBOSE mogą zaskoczyć nie sugeruj sie wyglądem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #3 Napisano 19 października 2011 Zalicytuj te, może kupisz w dobrej ceniehttp://allegro.pl/bose-companion-5-uzywane-i1885657735.html Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shadow_Defender #4 Napisano 19 października 2011 Ciekawe czemu sprzedajesz ? Cwaniak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #5 Napisano 19 października 2011 Zobacz skąd ja jestem a skąd sprzedający. Podejrzliwy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shadow_Defender #6 Napisano 19 października 2011 Łódź. Bym prosił o prawdziwy powód sprzedaży ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #7 Napisano 19 października 2011 Chciałem Ci pokazać gdzie możesz kupić taniej, bo narzekałeś, że drogo. A ja po raz pierwszy piszę na tym forum i zarejestrowałem się tylko po to, by Ci sprzedać te bose głośniki Dobranoc. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shadow_Defender #8 Napisano 19 października 2011 Po pierwsze ,nie podałeś powodu sprzedaży ( bardzo istotne ), po drugie ,rzecz jasna, iż można je nabyć taniej skoro są to używki. Cytat "A ja po raz pierwszy piszę na tym forum i zarejestrowałem się tylko po to, by Ci sprzedać te bose głośniki"Masz ponad 500 postów, tak więc nie za bardzo cię rozumiem ?Wracając do tematu : Proszę o udzielenie mi odpowiedzi ? Co się lepiej opłaca kupić, co lepiej zagra ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #9 Napisano 19 października 2011 to była ironia. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #10 Napisano 19 października 2011 Czyli pochodna żelaza Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #11 Napisano 19 października 2011 a odp na moje pytanie ?? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shadow_Defender #12 Napisano 19 października 2011 Pokój jest nieduży. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #13 Napisano 22 października 2011 Bedziesz je rozstawiał przy biurku czy na wieszej przestrzeni - opisz gdzie chcesz mieć je ustawione. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach