dem-doo Napisano 1 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2007 Witam!Mam mały problem, który jest dla mnie na tyle istotny, ze popełnienie gafy musi zostac zupełnie wykluczone.Chodzi o słuchawki, Sennheiser HD 555. O ile dobrze sie orientuję są słuchawki, no i....słuchawki. Mozliwosc kupienia ich w lokalnym sklepie to 99 funtów, kupienie na ebay'u równiez w cenie 99 funtów...ALE, ale jest opcja kupienia ich w cenie 60 kilku funtów. Nie jestem specem i jest to praktycznie pierwsza przesiadka ze słuchawek In-Ear na cos przyjemniejszego i bardziej wydajnego. Ich zastosowanie na chwile obecną ograniczac sie bedzie do Ipoda, co sie z tym wiąze, chce aby był to konkretny wybór. Pierwsza opcja - 62,95ŁDruga opcja - 99,50Proszę o pomoc, poniewaz tak jak mowie, nie jestem specjalistą, nie potrafie ocenic czy słuchawki pochodza od faktycznego producenta, czy moze z przydroznej fabryki usmiechu dla dorastajacych fanów dody. Rozumiem, ze moze byc problemem kilka obrazków i ten sam opis.Miałem mozliwosc porównania ostatnio paru modeli Sennheiser'a i szczerze mowiąc wiem tyle...wypadaja dobrze w ocenach ogólnych jak i moim uchu i mysle, ze bedzie to dobry wybór, ale...ale, zawsze jest jakies ale. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dem-doo Napisano 4 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 grudnia 2007 Miałem okazje byc na kolejnym odsłuchu i w moje rece wpadły słuchawki Grado SR60. Wiec kolejnym pytaniem jest...czy waszym zdaniem bedzie to lepszy wybór niz te o które pytałem wczesniej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 22 maja 2020 Udostępnij Napisano 22 maja 2020 (edytowany) . Edytowano 22 maja 2020 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts