Kubot Napisano 2 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2007 Witam, posiadam kartę dźwiękową Avacs soundmanmax 6 kanałową. Zamierzam ją wymienić na coś lepszego...z tym, że tu pojawia się problem Budżet nie większy niż 100-110 zł i w związku z tym pytanie czy warto coś kupować w tej cenie. Oglądałem na allegro Sound Blastery w cenie poniżej 100zł z odstępem sygnału od szumu 100dB u mnie jest 85:) więc sądzę, że będzie różnica, próbkowanie również większe niż u mnie Proszę o Wasze opinie na ten tematPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 2 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2007 Jak chcesz wymieniać, to już na lepszą CREATIVE SB X-Fi mX XTREME AUDIO. Jest nieco droższa, bo w granicach 140zł, ale różnica w dźwięku i większa. Jest to karta bardziej nastawiona na muzykę, chociaż z grami też dobrze sobie radzi. Przy kupnie, musisz zwrócić uwagę na prawidłowe sterowniki do Twojego systemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubot Napisano 3 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2007 O dzięki, ja tylko patrzyłem na parametry więc nie bardzo rozumiałem czemu ta tańsza a ta droższa. Z pewnością dołożę trochę grosza i zakupie tą Xtreme Audio!! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts