Morfia Napisano 26 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2011 Witam!Chcialabym poznac wasz opinie odnosnie tego amplitunera ?+ jakie kolumny etc. polecacie aby miec pelny zestaw (mile widziane linki. - interesuje mnie jakie macie propozycje z nizszych cenowo modeli kolumn jak i drugiej drozszej opcji. (mile widziane tansze rozwiazanie ukazane obok drozszego aby sobie porownac.Mam nadzieje ze napisalam w miare wyraznie o co mi chodzi .. Dziękuje za uwage.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Planeta Dźwięku Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2012 Jak duże pomieszczenie oraz jaki planowany budżet? Pozdrawiam,Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuilaa Napisano 31 marca 2012 Udostępnij Napisano 31 marca 2012 Widze, ze Morfia sie nie odzywa..Ja takze jestem zainteresowana tym tematem, wiec sie podlaczam Preferowalabym kolumny ze sredniej polki cenowej (cena adekwatna do jakosci)Muzyka: ost.pop, klubowa, house, troche polskiego rocka(ale to rzadziej)poszukiwany dobry,czysty bass Salon:http://www.fotoshack.us/foto.php?id=89717salon.jpg (5x6)(przepraszam ale mam problemy w normalnym zalaczeniu obrazka).. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2012 Witaj,Biorąc pod uwagę gatunki muzyczne i wybrany amplituner, proponowałbym zwrócić uwagę na zestaw kolumn Dali Zensor ewentualnie przy trochę wyższym budżecie Mission seria mx. Jeśli większy nacisk kładziesz właśnie na muzykę, to w bezpośrednich odsłuchach porównawczych często wygrywają zestawy oparte na kolumnah KEF. W rozsądnej cenie jest seria C, jeśli jednak budżet pozwoli lub zdecydujesz się na zakup etapami, zdecydowanie polecam nową serię Q.Najlepiej jednak zaufać własnym uszom i poświęcić trochę czasu na odsłuchy,W przypadkupytań służę pomocą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TeQuilaa Napisano 4 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2012 Cytat Witaj,Biorąc pod uwagę gatunki muzyczne i wybrany amplituner, proponowałbym zwrócić uwagę na zestaw kolumn Dali Zensor ewentualnie przy trochę wyższym budżecie Mission seria mx. Jeśli większy nacisk kładziesz właśnie na muzykę, to w bezpośrednich odsłuchach porównawczych często wygrywają zestawy oparte na kolumnah KEF. W rozsądnej cenie jest seria C, jeśli jednak budżet pozwoli lub zdecydujesz się na zakup etapami, zdecydowanie polecam nową serię Q.Najlepiej jednak zaufać własnym uszom i poświęcić trochę czasu na odsłuchy,W przypadkupytań służę pomocą Dziekuje za odp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts