Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Chcialabym poznac wasz opinie odnosnie tego amplitunera ?

+ jakie kolumny etc. polecacie aby miec pelny zestaw (mile widziane linki. icon_smile.gif
- interesuje mnie jakie macie propozycje z nizszych cenowo modeli kolumn jak i drugiej drozszej opcji.
(mile widziane tansze rozwiazanie ukazane obok drozszego aby sobie porownac.

Mam nadzieje ze napisalam w miare wyraznie o co mi chodzi ..

Dziękuje za uwage.

Pozdrawiam icon_smile.gif
  • 2 months later...
Napisano
Witaj,
Biorąc pod uwagę gatunki muzyczne i wybrany amplituner, proponowałbym zwrócić uwagę na zestaw kolumn Dali Zensor ewentualnie przy trochę wyższym budżecie Mission seria mx. Jeśli większy nacisk kładziesz właśnie na muzykę, to w bezpośrednich odsłuchach porównawczych często wygrywają zestawy oparte na kolumnah KEF. W rozsądnej cenie jest seria C, jeśli jednak budżet pozwoli lub zdecydujesz się na zakup etapami, zdecydowanie polecam nową serię Q.
Najlepiej jednak zaufać własnym uszom i poświęcić trochę czasu na odsłuchy,
W przypadkupytań służę pomocą
Napisano
Cytat

Witaj,
Biorąc pod uwagę gatunki muzyczne i wybrany amplituner, proponowałbym zwrócić uwagę na zestaw kolumn Dali Zensor ewentualnie przy trochę wyższym budżecie Mission seria mx. Jeśli większy nacisk kładziesz właśnie na muzykę, to w bezpośrednich odsłuchach porównawczych często wygrywają zestawy oparte na kolumnah KEF. W rozsądnej cenie jest seria C, jeśli jednak budżet pozwoli lub zdecydujesz się na zakup etapami, zdecydowanie polecam nową serię Q.
Najlepiej jednak zaufać własnym uszom i poświęcić trochę czasu na odsłuchy,
W przypadkupytań służę pomocą

Dziekuje za odp. icon_wink.gif