lesio73 Napisano 15 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2012 Witam.Denon DCD-510AE czy DCD-710AEjestem zdecydowany kupić jednego z ww. cd denona. Pytanie: jakie są różnice (poza ceną) między tymi dwoma modelami?Posiadam wzmacniacz Yamaha DSP-AX757SE i będzie to chodziło na głośnikach Jamo Studio 170. Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2012 Witaj,Zdecydowanie lepiej brzmi model DCD-71AE, chociaż w Twojej konfiguracji zwróciłbym jeszcze uwagę na odtwarzacz NAD C 515BEE lub jeśli budżet pozwoli C545 BEE.Zapraszam na odsłuchy,W przypadku pytan służę pomoca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio73 Napisano 15 stycznia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2012 O bardzo chciałbym posłuchć, problem w tym że miszkam za granica Lubie posłuchać dobrze muzyki, wiesz o czym mówię. Wcześniej słuchałem na techniksie, teraz na bluerayu yamahy i podoba mi się, ale to jeszcze nie to Niestety uciekł mi denon 1500ae i trudno, zostają tańsze modele. Co do Nada raczej się nie zdecyduję, nie miałem kontaktu z tym sprzętem i w ciemno napewno go nie kupię bo poprostu nie wiem co to jesttak czy owak bardzo dziękuję za odpowiedź Cytat Witaj,Zdecydowanie lepiej brzmi model DCD-71AE, chociaż w Twojej konfiguracji zwróciłbym jeszcze uwagę na odtwarzacz NAD C 515BEE lub jeśli budżet pozwoli C545 BEE.Zapraszam na odsłuchy,W przypadku pytan służę pomoca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts