Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.
Denon DCD-510AE czy DCD-710AE
jestem zdecydowany kupić jednego z ww. cd denona. Pytanie: jakie są różnice (poza ceną) między tymi dwoma modelami?
Posiadam wzmacniacz Yamaha DSP-AX757SE i będzie to chodziło na głośnikach Jamo Studio 170.
Dziękuję
Napisano
Witaj,
Zdecydowanie lepiej brzmi model DCD-71AE, chociaż w Twojej konfiguracji zwróciłbym jeszcze uwagę na odtwarzacz NAD C 515BEE lub jeśli budżet pozwoli C545 BEE.
Zapraszam na odsłuchy,
W przypadku pytan służę pomoca
Napisano
O bardzo chciałbym posłuchć, problem w tym że miszkam za granica icon_smile.gif Lubie posłuchać dobrze muzyki, wiesz o czym mówię. Wcześniej słuchałem na techniksie, teraz na bluerayu yamahy i podoba mi się, ale to jeszcze nie to icon_smile.gif
Niestety uciekł mi denon 1500ae i trudno, zostają tańsze modele. Co do Nada raczej się nie zdecyduję, nie miałem kontaktu z tym sprzętem i w ciemno napewno go nie kupię bo poprostu nie wiem co to jest
tak czy owak bardzo dziękuję za odpowiedź

Cytat

Witaj,
Zdecydowanie lepiej brzmi model DCD-71AE, chociaż w Twojej konfiguracji zwróciłbym jeszcze uwagę na odtwarzacz NAD C 515BEE lub jeśli budżet pozwoli C545 BEE.
Zapraszam na odsłuchy,
W przypadku pytan służę pomoca