Adamc Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Rozważam zakup którejś z miniwież do sypialni. Czy może ktoś wie co to za jedne i czym się różnią między sobą?? Ceny podobne, wyposażenie podobne - kłopot wybrać. Krótko pytając - która lepsza?? brzmieniowo, technicznie itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Ale o które pytasz dokładnie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 No tak - zapomniałem linków dodać Pierwsza , a to druga Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Znając życie zagrają tak samiutko ciężko rozpoznać różnicę... bardziej skłaniał bym się ku spojrzenia od strony "jak to było używane" bo to raczej będzie problem zresztą na aukcji i tak i tak nikt prawdy nie pisze.. a juz tym bardziej ktoś kto chce sprzedać.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Dzięki. Chyba masz rację. Skończy się na tym, że monetą rzucę Albo co innego kupię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 To samo z nowymi Yamahami - niby 3 różne bo wersja cd dvd br., a daję głowę ze kazdy bez dobrego osłuchania w ślepym teście polegnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 A może do sypialni starczy TAKIE COŚMoże wiesz czy przez to wejście MP3 Link: Wejście liniowe stereo 3,5 mm można podłączyć tylko odtwarzacz MP3 czy można też inne źródełka muzyki albo instrument elektroniczny?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Juz piszę a prpos Philipsa.Jakiś czas temu byłem u znajomych i w pokoju grała nam muzyczka - cały czas sie zastanawiałem co tak fajnie gra - bo stała taka plastikowa wieżyczka i pomyślałem sobie "no takiego przyjemnego basiku" to to nie ma..i..Okazuje się, że była to mini wieżyczka w głośnikach miała membrany bierne coś na zasadzie "wooox" i grała na podbiciu loudnes...I jako tło do rozmowy i całej imprezy sprawdziła się tak, że aż się chciało tego słuchać - pamiętam ze mnie zaskoczyło!!Twoj przykład - hmm pewnie nie ma membran biernych ale jako tło do sypialni myślę,ze jest nawet nawet U mnie w sypialni gra PC + B&W + sub Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 No, ciekawe co piszesz tym bardziej, że przy tania dość jest.A wiesz może czy przez takie wejście (MP3 Link: Wejście liniowe stereo 3,5 mm) da się podłączyć coś innego niż odtwarzacz MP3? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Tylko nie pisałem dokładnie o tym modelu.. Co do podłączenia mp3... kiedyś podłączyłem ale marną "empetrójkę" i grało cicho... ciszej niż z cd.. a ta wieżyczka ma wejście na usb ? lub samą kartę SD? lub micro sd? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Ma USB.Mnie koniecznie zależy na wejściu typu AUX i tu mam wątpliwość czy to co ona ma (to liniowe 3,5 mm) działa podobnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Chyba, jak sam organoleptycznie nie sprawdzisz to nie odpowiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 20 lutego 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 OK. Dzięki. Miło było polkikać Pozdrawiam.Adam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2012 Udostępnij Napisano 20 lutego 2012 Mi również i proszę [ btw.wróciłem po dłuższej nieobecności na forum wiec uaktywniam się ponownie ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts