jakubpda Napisano 27 lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 lutego 2012 Witam.Posiadam wzmacniacz stereo Dual CV 1460 i mam do tego kolumny Jamo Studio 180, które to planuję wymienić na coś innego.Zależy mi na w miarę cichym słuchaniu muzyki z jak największymi detalami środkiem i górą pasma (bas nie jest najistotniejszy)Możecie polecić jakieś kolumny do 1600 zł (nowe lub używane) ?Z nowych znalazłem Roth Oli 30 co Wy na to ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madas Napisano 3 marca 2012 Udostępnij Napisano 3 marca 2012 ja też pytałem o OLI z tym że 3 a nie 30 oraz Heco ale nie ma odzewu .... jeśli coś nabędziesz to napisz jakie wrażenia z odsłuchu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 5 marca 2012 Udostępnij Napisano 5 marca 2012 Cytat Witam.Posiadam wzmacniacz stereo Dual CV 1460 i mam do tego kolumny Jamo Studio 180, które to planuję wymienić na coś innego.Zależy mi na w miarę cichym słuchaniu muzyki z jak największymi detalami środkiem i górą pasma (bas nie jest najistotniejszy)Możecie polecić jakieś kolumny do 1600 zł (nowe lub używane) ?Z nowych znalazłem Roth Oli 30 co Wy na to ? Z używek polecam:http://allegro.pl/zestaw-stereo-infinity-r...2170426403.htmlObudowa zamknięta. Ach ten basik.Pollycel na górze też zagra!Rorth Oli to jakieś straszydła! Ale fakt dziś taka moda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 5 marca 2012 Udostępnij Napisano 5 marca 2012 Rothy naprawdę grają super jak na cenę którą kosztują, zwłaszcza jeśli chodzi o bas, ale generalnie wszystko jest na dobrym poziomie (przestrzeń, średnica, góra).... miałem je w domu (tzn większy model - 40) i po tym co usłyszałem to w ciemno nie zaryzykowałbym akurat z tym modelem Infinity... co innego te lepsze, klasyczne Infinity Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 5 marca 2012 Udostępnij Napisano 5 marca 2012 Muszę Cię zmartwić. Jak dowiedziałem się ostatnio, ten model jest z początku lat 90s , czyli klasyka Infinity:) O czym zresztą świadczy zamknięta skrzynka. Roth Oli słuchałem na wystawie AS - super grają jak za tanie pieniądze. Ale stawiam w ciemno na Ref 30, tym bardziej, że wychodzą ponad 2 razy taniej.Pozdrówka! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts