Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.

Posiadam wzmacniacz stereo Dual CV 1460 i mam do tego kolumny Jamo Studio 180, które to planuję wymienić na coś innego.

Zależy mi na w miarę cichym słuchaniu muzyki z jak największymi detalami środkiem i górą pasma (bas nie jest najistotniejszy)

Możecie polecić jakieś kolumny do 1600 zł (nowe lub używane) ?

Z nowych znalazłem Roth Oli 30 co Wy na to ?
Napisano
Cytat

Witam.

Posiadam wzmacniacz stereo Dual CV 1460 i mam do tego kolumny Jamo Studio 180, które to planuję wymienić na coś innego.

Zależy mi na w miarę cichym słuchaniu muzyki z jak największymi detalami środkiem i górą pasma (bas nie jest najistotniejszy)

Możecie polecić jakieś kolumny do 1600 zł (nowe lub używane) ?

Z nowych znalazłem Roth Oli 30 co Wy na to ?

Z używek polecam:
http://allegro.pl/zestaw-stereo-infinity-r...2170426403.html
Obudowa zamknięta. Ach ten basik.
Pollycel na górze też zagra!

Rorth Oli to jakieś straszydła! Ale fakt dziś taka moda icon_wink.gif
Napisano
Rothy naprawdę grają super jak na cenę którą kosztują, zwłaszcza jeśli chodzi o bas, ale generalnie wszystko jest na dobrym poziomie (przestrzeń, średnica, góra).... miałem je w domu (tzn większy model - 40) i po tym co usłyszałem to w ciemno nie zaryzykowałbym akurat z tym modelem Infinity... co innego te lepsze, klasyczne Infinity icon_wink.gif
Napisano

Muszę Cię zmartwić.
Jak dowiedziałem się ostatnio, ten model jest z początku lat 90s , czyli klasyka Infinity:) O czym zresztą świadczy zamknięta skrzynka.
Roth Oli słuchałem na wystawie AS - super grają jak za tanie pieniądze. Ale stawiam w ciemno na Ref 30, tym bardziej, że wychodzą ponad 2 razy taniej.

Pozdrówka!