Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, chciałbym zakupić taki zestawik amplituner + zestaw głośników 5.1 tv mam sony 42cale bluray ps3 chciałbym wydać gdzieś 5000zł ale jeśli cena o 1000zł będzie dobrze uzasadniona wezmę ten droższy, będę go używał 50% filmy 50% muza, Lubię bardzo głośno słuchać muzyki, czuć potężny bass, czuć jak szyby drgają, czuć tą "potęgę" słuchanej piosenki z reguły słucham ampli na full, mam wyrozumiałych sąsiadów, zero policji zero narzekania, więc tym się nie przejmujcie, subb raczej musi być konkret icon_smile.gif, mam mały pokoik ale tym się nie sugerujcie, bo za jakiś czas będę miał większy i kupuję z myślą o nim a więc Panowie słucham waszych propozycji, w tematach audio jestem raczej zielony niż początkujący ^^ audiofilem jakimś nie jestem, pozdrawiam.
Napisano
witam ponownie, wybrałem takie głośniczki
Roth Audio Oli 40 (Oli40) - 2szt 2 195,00 zł
Roth Audio Oli C20 (C-20) 699,00 zł
Roth Audio Oli 20 (Oli20) - 2szt 849,00 zł
Roth Audio Oli KH20 (KH-20) 1 649,00 zł

teraz do tego potrzebuje amplitunera do 3000zł jaki podoła ?
Napisano
Witaj,
Przy wyborze kolumn Roth Audio pomyśl o zakupie amplitunera Denon AVR-2312 lub bardzo mocny Harman Kardon AVR460.
Ewentualnie zwróć uwagę na konfigurację Harman Kardon AVR460 z kolumnami Kef C7/C3/C6LCR/C4.
Jeśli masz taką możliwość, serdecznie zapraszam na odsłuchy
Napisano
Cytat

z reguły słucham ampli na full

Witam,

Coś mi się wydaje, że najszybciej słuchanie na "full" wytrzyma Denon AVR2312 lub AVR3312. Nie najgorzej będzie też z Yamahą RXA1010, ale to najlepiej byłoby sprawdzić na własne uszy icon_smile.gif

Pozdrawiam