michelkopytko Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2012 WitamMam pytanie:- kiedyś posiadałem taki radioodtwarzacz który miał wbudowane (lampy,diody) w głośnikach (4 lampy, diody w jednym głośniku) - diody migały na kolorowo prawdopodobnie migały w rytm muzyki choć nie konieczniechciałbym się dowiedzieć co to był za radioodtwarzacz szukam szukam i nicPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2012 Trochę mało wiadomości Zanim zadasz pytanie - to je lepiej sformułuj (podaj więcej wiadomości). Jeżeli to był sprzęt firmowy to może coś się uda określić - a jezeli to "no-name" to nie ma szans.Co to był za sprzęt?To był radiomagnetofon stereo? Wbudowane głośniki - czy odłączane kolumny?Polski czy zagraniczny?Radio analogowe - czy z wyświetlaczem cyfrowym?Jak stary to byl sprzęt?PozdrawiamPS. A tak swoją drogą to po co Ci te wiadomości? Chcesz kupić taki sam???Temat dość dziwny, bardziej nadaje się na 1 kwietnia - ale może w ramach świątecznego nastroju ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michelkopytko Napisano 8 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2012 -radiomagnetofon-tak stereo -wbudowane głośniki- nie wiem ale chyba zagraniczny-czarny i az tak stary jak z prl to nie byłprawdopodobnie tylko na kasety on byl-tak chętnie bym odkupił ten radioodtwarzaczpozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2012 Mały czy duży? - jakaś przybliżona szerokość (tzn. krowa na metr czy coś w okolicach 40-50cm)Skala radia analogowa?A tak przedział czasowy: początek lat 90tych, starszy czy młodszy?Kupiony w Pewexie czy ściągany?Może Twoja rodzina coś więcej będzie pamiętała, bo kiepsko wróżę powodzeniu całej tej akcji...Jeżeli diody na maskownicach głosników - to pamiętam z przełomu lat 80-90 tych bezfirmówki kupowane w Berlinie i sprzedawane potem na bazarach całej Polski. O podawanych paramterach (1000W RPM) i graniu tych "sprzętów" wolę się nie wypowiadać Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michelkopytko Napisano 8 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2012 średni, jak zwykły radioodtwarzacznie pamietam, ale chyba analogowalata 90 - siąte chybanie wiem gdzie kupiony, nie pamiętamdiody w środku były a maskownica na wierzchunie wiem co jeszcze napisać o tym radiu ?bardzo mi na nim zależypozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts