dembi Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 Witam forumowiczow w sprzecie kina domowego jestem amator laik posiadam taki zestaw kolumn SB-M500 fronty wielu ludzi twierdzi ze sa on kiepskie jednak na moim sonym z seri ES graja one w stereo poprostu rewelacyjnie a wiec tak do kina posiadam fronty sb-m500tyly surround sb-afc 250central sb-c500 szukam jeszcze suba pewnei bedzie yamahy co powiecie o takim zestawie kolum do kina 5.1?i jaki ampli polecicie do 900-1400 zl ?interesuje mnie yamaha ale ktora uciagnie moje mocne sb-m500?aha dla nie wtajemniczonych moje kolumny sa firmy TECHNICS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 16 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 Twoje wymagania i założone kryteria spełnia amplituner YAMAHA RX-V559, lub nieco droższa RX-V661. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembi Napisano 16 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2007 dziekuje za odpowiedz tez tak sie zastanawialem nad yamaszka ale troche nizsze modele jednak fundusze bede mial na ta 661 na ten nizzszy model co pan zasugerowal bede mial napewno fundusze jednak chyba sie skusze na ten drozszy sprzet to sie kupuje raz i na dluzszy czasdzieki za odpowiedz oczyiwiscie dalsze opinie rowniez sie przydadza:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts