stereo Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 czesc wiem już ze warto kupic amlituner od zwyklego tunera lecz teraz co jest lepsze i korzystniejsze mam już potezny wzmacniacz i dvd i chce do swojej kolekcji doloczyc radio lecz czy oplaca kupowac mi sie amlituner kina domowego czy tylko amlituner stereo jesli zalezy mi głównie na muzyce lecz pytaniem jest co jest lepsze i fajniejsze bardzo podobaja mi sie amlitunery stereo lecz nigdy niemilaem czy jak ktos miał moze mi pare slów o nim powiedziec i polecic jego zalety i różnice miedzy amlitunerem stereo a kinem domowych !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kis Napisano 19 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2007 Polecić to należy jakiś automatyczny skrypt do sprawdzania pisowni. A w temacie - tani tuner jako uzupełnienie posiadanego zestawu - jeśli gra on dla Ciebie ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 20 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2007 Albo tuner i wzmacniacz albo amplituner. Na początek poczytaj, co oznaczają pojęcia: tuner, wzmacniacz i amplituner. Wtedy będziesz w stanie zadać bardziej sensowne pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts