Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam.Poszukuje interkonekta do podlaczenia daca wraz ze wzmacniaczem sluchawkowym. Przeznaczylem na ten cel 200 zl.
Na allegro jest mnostwo a chcialbym wybrac jak najlepiej.
Na oku mam Queda oraz namelessa mk2. Szukam neutralnosci, czystego przekazu i oddzielajacych sie tonow, bez zlewania.

Pozdrawiam i czekam na propozycje.
Napisano
Myślę, że wybierałbym pomiędzy Straight Wire (najbardziej uniwersalny), Namelessem (ciekawe brzmienie) a Albedo (dobra przejrzystość, może zabrzmieć nieco za jasno, szybkie krótkie niskie tony). Zastanów się także jaka długość Ci będzie potrzebna i jak masz ustawiony sprzęt. Nameless np. ma tylko 60cm i jest mało giętki. Pamiętaj także, że srebro z czasem szlachetnieje i brzmi jeszcze lepiej. Może się długo wygrzewać nim osiągnie optymalne brzmienie (ja tak miałem z Siltechem i Albedo).
Napisano
Nie potrzebuje dlugiego przewodu, bo segmenty beda staly na sobie, bede musial wybrac pomiedzy namelessem a albedo i chyba z racji ceny sklonny jestem do tego pierwszego tylko ta sztywnosc mnie martwi.Ponoc to baaardzo udany drucik i konstrukcja przewyzszajaca inne w znacznie wiekszej kwocie.Ile z tego prawdy moze ie sam przekonam.icon_wink.gif

Pozdrawiam .