bora Napisano 10 września 2012 Udostępnij Napisano 10 września 2012 WitamProszę Was o radę.Chciałbym kupić audio do pokoju,mam budżet 2000zl.W tej cenie chcialbym kupic amplituner(badz wzmacniacz stereo) i kolumny.Moj pokoj ma 18m2 a ja slucham glownie rapu+dubstepu.Nie ukrywam ze chcialbym kupic cos nowego gdyz nie ufam uzywkom.Kolega proponowal mi amplituner yamahy+glosniki koda,czy to dobry wybor? Zmiescilbym sie w 2 tys. i mialbym obie rzeczy nowe.Bardzo Was prosze o pomoc,jestem kompletnie zielony w tym temacie a zalezy mi zeby mi to dobrze zagralo.Muzyki sluchac bede z plyt CD.Dzieki z gory za wszelkie odpowiedzi!Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 września 2012 Udostępnij Napisano 10 września 2012 Witaj,z mojej strony zaproponowałbym Ci zestaw składający się z Cambridge Audio Topaz AM10 (lub jeśli budżet sztywny to AM5) oraz zestawu kolumn Jamo S718. W Twoijej muzyce taka konfiguracja powinna się bardzo dobrze sprawdzić.Serdecznie zapraszam na odsłuchy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts