MotylRafal Napisano 28 września 2012 Udostępnij Napisano 28 września 2012 WitamPosiadałem kino domowe PANASONIC SA-PT465 i do tego kina głośniki podłączone są za pomocą kostek kupiłem nowe kino domowe PIONER VSX-821 i wszystkie głosniki idzie normalnie podłączyć kablem głośnikowym jednak subwoofer trzeba podłączyć za pomoca chincza(rca) a z subwoofera wychodzi tylko zwykly kabel glosnikowy czy idzie jakos to przerobic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 28 września 2012 Udostępnij Napisano 28 września 2012 WitamOczywiście, że można. Potrzebna ci jest wtyczka rca i lutownica. Polutuj kable z końcówkami wtyczki i gotowe. Nie mam kina domowego, ale zaskoczyło mnie to, że kabel nie jest zakończony wtyczką fabrycznie. Kino kupiłeś nowe, czy odkupiłeś od kogoś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 29 września 2012 Udostępnij Napisano 29 września 2012 tylko pamiętaj o kalibracji na początku, musisz ograniczyć pasmo od dołu kolumnom w Pioneerze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts