MotylRafal Napisano 28 września 2012 Napisano 28 września 2012 WitamPosiadałem kino domowe PANASONIC SA-PT465 i do tego kina głośniki podłączone są za pomocą kostek kupiłem nowe kino domowe PIONER VSX-821 i wszystkie głosniki idzie normalnie podłączyć kablem głośnikowym jednak subwoofer trzeba podłączyć za pomoca chincza(rca) a z subwoofera wychodzi tylko zwykly kabel glosnikowy czy idzie jakos to przerobic? Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 28 września 2012 Napisano 28 września 2012 WitamOczywiście, że można. Potrzebna ci jest wtyczka rca i lutownica. Polutuj kable z końcówkami wtyczki i gotowe. Nie mam kina domowego, ale zaskoczyło mnie to, że kabel nie jest zakończony wtyczką fabrycznie. Kino kupiłeś nowe, czy odkupiłeś od kogoś ? Odpisz, cytując
don Napisano 29 września 2012 Napisano 29 września 2012 tylko pamiętaj o kalibracji na początku, musisz ograniczyć pasmo od dołu kolumnom w Pioneerze Odpisz, cytując
Recommended Posts