AIZEN Napisano 8 października 2012 Napisano 8 października 2012 Jest taka sprawa ..sa glosniki edifier s730d ale nigdzie nie ma ich recenzji, wiem ze podobno starsza wersja jest zajebista to ta pewnie tez Chodzi mi o starsza wersje czyli s550 Czy ktos godny zaufania z dobra polszczyzna i gramatyka ( wprzeciwienstwie do mnie bo za duzy ze mnie len zeby pisac polskie znaki ) moze zrobic taka recenzje ? ( ktos kto ma oczywiscie te glosniki tak nawiasem mowiac ale to szczegol buahahahahaahahahahahahahahahahahahahah )Zaraz jak juz napisze ten post to poszukam czy moze jest recenzja po angielsku tych głosników komputerowych <lol2>Jesli chodzi o rodzaj słuchanej lub tez znanej przezemnie muzyki to znam tylko gatunek o dzwiecznej i wdziecznej nazwie TRANCE , jak juz zreszta wiedza ci co czytali moj poprzedni tematTo by bylo na tyle jesli chodzi o ta sprawe ale jest jeszcze jedna podobno sa glosniki Edifier s750d sys. 5.1 w przeciwienstwie dio edifiera s730 ktory to byl / jest systemem 2.1 ale nigdzie go nie ma jesli chodzi o oferty sprzedzy nawet na angielsko jezycznych stronach taki zal ... ze hej ;pKtos wie cos na temat tych glosnikow? Np. kiedy i gdzie sa dostepne w sprzedzy ?... Narka Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 8 października 2012 Napisano 8 października 2012 Serio chciałbyś wydać 1400zł na komputerowy zestaw 2.1???Kupując taki zestaw:Reloop HA-210BBoston Acoustics A25będziesz miał bez porównania lepszy dźwięk za taką samą cenę. Nie wspominając o tym co byłoby gdybyś zainwestował w używany sprzęt... Odpisz, cytując
Angel Napisano 8 października 2012 Napisano 8 października 2012 Na przykład pierwszy z brzegu zestaw, który zdmuchnie te Edifiery na dzień dobry, a że lepiej zagra, to bez dwóch zdań.Denon PMA 920 http://allegro.pl/denon-pma-920-optical-cl...2694705402.htmlJBL Ti600 http://www.hifi.pl/ogloszenie/audio/39/111940.php Odpisz, cytując
Recommended Posts