GAWRON___M Napisano 11 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2008 Mam wzmacniacz Pionnera GMX404 i przy podlaczaniu przewodu pradowego zapomnialem zdjac minusowego bieguna z akumulatora no i wzmacniacz sie teraz nie wlacza.CZy warto go naprawiac?Kosztowal mnie on 240zl.Co moglo sie zepsuc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2008 Nie masz jakiegos elektronika w poblizu w swoim miescie albo serwisu napraw rtv ? byc moze to proscizna nie wiem co moglot am strzelic - ale elektronik zapewne wiec oceni . koszt naprawdy nie musi byc kolosalny! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 12 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2008 Cytat CZy warto go naprawiac?Kosztowal mnie on 240zl.Co moglo sie zepsuc? Warto próbować podjąć naprawy. Mogło pójść tylko zabezpieczenie prądowe, ale trzeba to sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 12 stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2008 Bylem u serwisanta ktory bez zagladania zaspiewal 100 a drugi za samo zobaczenie 40 a mi sie wlasnie wydaje ze tam padlo wlasnie samo zabezpieczenie i nie powinno to tyle kosztowac.No coz musze znalezc jakiegos samouka albo uczciwego serwisaNTA. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 12 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2008 Jak miałbym zapłacić 100zł bez gwarancji że nie naprawi, to też miałbym wątpliwości, czy jest sens naprawiać. Ja mam takiego speca, że jak nic nie naprawi, to i nie bierze za to zapłaty. Jak naprawi, to nie rujnuje z tego powodu portfela. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebse Napisano 20 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2008 Miałem taki sam problem ze wzmacniaczem samochodowym. Podłączyłem tal samo wzmacniacz i klapa. Zaniosłem do serwisu i specjalista musiał wymienić jakieś tranzystory w stopniach końcowych, tak mi wyjaśnił. Za naprawę zapłaciłem 170 zł. Czyli prawie połowę jego ceny. Następnym razem od razu kupię nowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 14 lutego 2008 Udostępnij Napisano 14 lutego 2008 Trzeba nadal szukać .Ode mnie serwis chciał wsiąść 100 za wymianę żarówki w Panelu.W drugim serwisie zrobili mi to za 10 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luzaczek Napisano 31 października 2008 Udostępnij Napisano 31 października 2008 Cytat Trzeba nadal szukać .Ode mnie serwis chciał wsiąść 100 za wymianę żarówki w Panelu.W drugim serwisie zrobili mi to za 10 zł. no to taka malutka roznica...ja tyz mam pytanie, znajomy sprowadzil 2 auta z Niemiec i byly z instalacja pod muze ale bez radia, jak sie okazalo podlaczenie radia nie pomoglo, czy to sie da naprawic czy lepiej i tak zainwestowac w cale nowe okablowanie?pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts