wir31 Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Witam.Zwracam się do Was z prośbą o poradę, gdzie (oczywiście w miarę tanio Smile ) kupić kabel sieciowy Helion SC 3000, najlepiej od razu z listwą sieciową. Może być nowy lub używany w dobrym stanie.Ewentualnie - może znacie podobnej klasy sprzęt, którym mógłbym się zainteresować?Pozdrawiamwir31 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Nie ma się czym podniecać mam trzy podobne kabelki tzn. SC-2000 firmy Helon i mam jeteraz podłączone pod plazmę oraz KD bo generalnie do tego się nadają .W CD i we wzmaku lekko zamulają dzwięk.Był podobny wątek jak samemu zrobić sobie tanie siecówki napisałem,ze najtaniej kupićna Allegro kabel LAP z "metra" oraz komplet wtyków Szulko o potem poskręcać to wszystkodo "kupy" .Jak masz cynę z dodatkiem srebra to możej jeszcze "zabielić" końcówkito wtedy nie będą się utleniać.Koszt ok. 35-40 zł za kabel 1,5mb a" grają "tak samo jak Helion.Żeby nie było mam kondycjoner Heliona XP1750 /po małych modyfikacjach/ i uważam,że jest to bardzo udane urządzenie szczególnie w połączeniu ze żródłami i wzmakamio umiarkowanym poborze energii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Jedyny kabel sieciowy który "słyszałem" to Velum podłączony do kompaktu Audioneta.Tylko ta cena na pewno nie dla mnie.Sam we wzmacniaczu mam jakąś samoróbkę kupioną na Allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts