btom Napisano 29 listopada 2012 Napisano 29 listopada 2012 Nie mam wiedzy a chcę kupić gramofon używany.Co wybrać: Technics 1210 MK2 czy Thorens TD 160S MKV z dobrą wkładką?Proszę o poradę Odpisz, cytując
audionet Napisano 1 grudnia 2012 Napisano 1 grudnia 2012 Technics to gramofon idealny dla DJ. Do domu wybrałbym Thorensa .Oczywiście jakość wkładki decyduje o otrzymanym dżwięku więc Thorens z dobrą wkładką pokaże co potrafi. Odpisz, cytując
btom Napisano 1 grudnia 2012 Autor Napisano 1 grudnia 2012 Dziękuję za odpowiedź. Wszystkie informacje które zebrałem też do takiego wyboru skłaniają, tym bardziej że Technics jest bez wkładki ... Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 1 grudnia 2012 Napisano 1 grudnia 2012 Posiadam Thorensa TD318 z wkładką Ortofon OMB10. Wkładka przeciętna, ale w swojej cenie daje radę. Podanego przez ciebie Technicsa, miałem w domu niedawno i słuchałem na nim jakiś czas. Mój kolega miał cztery takie gramofony, i miksery Vestaxa. Dwa nadal ma, i używał ich raczej do skreczingu i prowadzenia imprez. Gramofon bardzo dobry. Jednak, ja także do domu wolę Thorensa, podobnie jak napisał audionet. Myślę, że to maszyna z duszą..., klasyczny wygląd i solidne wykonanie.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
btom Napisano 1 grudnia 2012 Autor Napisano 1 grudnia 2012 ... wygląda że sprawa dosyć oczywista jest.Dzieki za podpowiedzi ... wybieram Thorens'a Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 2 grudnia 2012 Napisano 2 grudnia 2012 To dobry wybór, myślę że będziesz zadowolony .Kiedy go kupisz i spędzisz z nim trochę czasu, napisz o wrażeniach.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Recommended Posts