100va Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 Witam Witam szukam dla siebie zamkniętych słuchawek w przedziale cenowym od 400 do 500 złotych. Źródłem będzie iPod Classic. Muzyki słucham bardzo różnej od bluesa przez rock aż po hip-hop alternatywny. Myślałem o Sennheiserach HD380 PRO albo Marshallach Major Black, ale jestem otwarty na propozycje.z góry dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 Te Sennki to dobry wybór do Apple'a. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100va Napisano 19 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 a może ktoś miał kiedyś te Marshalle i mógłby się o nich wypowiedzieć?mam okrutny dylemat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 Marshalle są w miarę OK, basowe słuchawki, choć HD380 będą lepsze, a Brainwavz HM5 jeszcze lepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100va Napisano 19 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 Myślałem o Brainwavz HM5 ale nie chce takiego neutralnego brzmienia. Lubie jak jest wyróżniony bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homzik Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 Tam wbrew pozorom basu wcale nie ma tak mało. HD380 to też niby studyjne słuchawki, a bas też jest, choć chyba mniej niż w HM5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100va Napisano 19 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 Ale nadal się nad Marshallami zastanawiam, bo są nieco tańsze, mają dużo basów no i muszę się przyznać że mi się wizualnie mega podobają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 19 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2012 To kup Marshalle, wyglądają na solidne słuchawki. Ja pewnie kupiłbym Sennheisery, ale to może dlatego, że już mam jedne od dawna i jestem z nich zadowolony. To są dobre słuchawy, ale wybór Twój. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100va Napisano 20 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Jednak zdecydowałm się na Sennheisery. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Uważam, że wybór dobry. Powinieneś być zadowolony. Gratuluję i życzę miłego odsłuchu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts