b00mpl Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Cześć!mam serdeczną prośbę o pomoc w podjęciu decyzji. Mam do wydania około 1500-1800zł na jakiś zestaw kina.Myślałem o Yamaha BDX-610 ponieważ od razu jest w blueray. W grę wchodził jeszcze DENON AVR1312 DHT 1312 XP.Na dzień dzisiejszy mam bardzo dobry zestaw nagłośnieniowy w postaci telewizora ...Coś ktoś może jeszce innego polecić w tej cenie. Bardzo proszę tylko nie mówcie, że za taką kwote się nic nie kupiZ góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Zmień nazwę tematu, a jak nie wiesz jak wyślij mi w wiadomości PW na forum.Nie ma czegoś takiego jak "biedota" . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b00mpl Napisano 20 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Zaraz napiszę PW. Dałem taki temat ponieważ załamuje mnie jak patrzą pseudo znawcy na tańszy sprzęt Ile razy już ułyszałem, że w takiej cenie to mogę sobie kupić ale na pewno nie kino Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Zrobione, to może kino z jednego pudełka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b00mpl Napisano 20 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Cytat Zrobione, to może kino z jednego pudełka ? co masz dokładnie na myśli ? Chyba nie musze mówić, że jestem laikiem w tej dziedzinie hehe.Może jakieś konkretne przykłady? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Nowe czy uzywane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b00mpl Napisano 20 grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2012 Cytat Nowe czy uzywane? Lepiej nowe.Pokój 5x4m Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 21 grudnia 2012 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2012 Potrzebujesz takiego małego zintegrowanego zestawu ? Bo jedyny sens takiego rozwiązania to gdy nie masz miejsca na pełnowymiarowy sprzęt. Nawet w tej cenie coś można dobrać, co zagra lepiej z w/w powodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannowicki2505 Napisano 14 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2013 Dołączam się do pytania, czy ktoś mógłby polecić jakiś sprzęt, z tym że budżet do 2, 5 tysiąca. Przyda się opinia fachowca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 14 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2013 Witam.Na początek, proponuję poczytać tematy na forum. Podobnych jest kilka. Przy okazji, dowiesz się, jakie wiadomości są nam potrzebne przy ewentualnym kompletowaniu zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts