pawelg Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2008 Witam, jak w temacie proszę o pomoczamierzam kupić zestaw, mam jednak pewne wątpliwości, proszę o pomoc i mam nadzieje rozwianie wątpliwości, chodzi o zestawy DENONA1) PMA500/DCD500 cena 14002) PMA700/DCD700 cena 24003) PMA700AE/DCD700AE cena 2500początkowo wyłem zdecydowany na pierwszy zestaw jednak po przeczytaniu różnic pojawiły się wątpliwości czy nie wziąć 2 zestawu zastawia mnie jednak czy taki wzrost ceny jest wprost proporcjonalny do oferowanych różnic.Co w ogóle sądzicie o tych zestawach.Z góry dziękuję za pomoc.Paweł Grzesiak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
power Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2008 To zależy...czy słyszysz i czego oczekujesz (bez obrazy). 500-tki to dobre urządzenia, ale jeśli już Cię dopadł bakcyl sprzętowy na pewno docenisz więcej wyrafinowania, harmonii i rozdzielczości z modeli 700. Różnica w cenie spora faktycznie, ja bym dopłacił gdyby była taka możliwość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2008 Jeśli tylko masz środki finansowe na zestaw PMA700/AE DCD700/AE, to nie zwlekaj. Jest tak w relacji serii 500 i 700. 700 to lepsze komponenty, bardziej dopracowane brzmienie i dynamika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts