1przemo1 Napisano 18 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2007 Po lekturze wielu grup dyskusyjnych mając zamiar kupić niedrogi ale przyzwoity zestaw kina domowego (do 2000zł) wybrałem 3 zestawy: 1) Yamaha 359, S559MK2, Prism Amethyst - w cenie ok. 1850-1950zł 2) Pioneer VSX416, DV393, Koda F51v2 - ceny podobne jak wyżej 3) Onkyo 304, 404 + Dynamics 5.0 - w cenie nieco ponad 2000zł. Zastosowanie sprzętu - głównie słuchanie muzyki (MP3), a także oglądanie filmów. Dodatkowe wymagania: 1.Możliwie jak najprostsze sterowanie zmianą plików i katalogów z MP3 na płycie, 2.Polskie napisy w divX 3.Wysoka trwałość 4.Żaden z zestawów nie ma subwoofera, więc zależałoby mi na możliwie mocnym basie i bez niego. Co proponujecie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 19 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2007 Najciekawszą propozycją jest zestaw Onkyo 304, 404 + Dynamics 5.0 , chociaż pozostałe nie są krytycznie gorsze. Jest to jednak dolna półka w ofertach tych producentów i na wiele liczyć nie można. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 24 stycznia 2007 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2007 Faktycznie Onkyo jest niezłe tylko........te kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1przemo1 Napisano 24 stycznia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2007 Cytat Faktycznie Onkyo jest niezłe tylko........te kolumny. Kupiłem już Yamahę - głównie z racji ceny - 1599zł wydawało się bardzo atrakcyjną ceną Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 3 lutego 2007 Udostępnij Napisano 3 lutego 2007 I dobrze, że zdecydowałeś się na Yamahę. Będziesz napewno zadowolony, tylko starannie dobierz do niej kolumny. Ale nie Prism Amethyst, bo z tego co przeczytałem to firma Prism - to machlojka naszego dystrybutora AUDIO KLANU!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts