Kostku Napisano 11 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2013 Cześć wszystkim.Mam CD player i słuchawki. Jak najtaniej wyposażyć ten zestaw w prostą regulację tonów niskich i wysokich?Proszę mnie nie krytykować zbyt mocno, bo odczuwam lekkie zmęczenie.Z pozdrowieniami,Kostku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 11 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2013 Witam.Najlepiej zainwestować w przedwzmacniacz słuchawkowy. Niekoniecznie będzie tam regulacja tonów, ale z pewnością poprawi brzmienie. Ile możesz na to przeznaczyć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 13 stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Cytat Najlepiej zainwestować w przedwzmacniacz słuchawkowy. No, dokładnie. Rozeznanie już jakiś czas temu robiłem. Po prostu myślałem, że jest coś, o czym nie wiem, ale nie ma, więc już wiem. Dobra, prochu nie wymyślimy, pożyjemy, zobaczymy.Póki co... Olejcie ten temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 13 stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2013 Tan na marginesie.Mam taki, oczywiście nie używam go w domu. Ale ma regulację tonów.http://allegro.pl/behringer-ha-4700-wzmacn...2929820354.html [ BEHRINGER HA 4700 ] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts