MotylRafal Napisano 28 lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 lutego 2013 WitamPosiadalem Kino domowe jak w linku http://www.multum.com.pl/produkt-a-11038.html jednak amplituner sie zepsol io moje pytanie jest nastepujace jak dobrac jakis sprzet zebym mogl podlaczyc glosniki?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 28 lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 lutego 2013 Takie głośniczki grają dobrze tylko z dedykowaną jednostką centralną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 5 marca 2013 Udostępnij Napisano 5 marca 2013 Możesz podłączyć myślę bez problemu dowolny amplituner o ile do tej pory kolumny podłączane były do amplitunera, a nie do subwoofera. Wystarczy tylko ustawić odpowiednie odcięcia dla poszczególnych kolumn. Szukaj taniego amplitunera z autokalibracją i mikrofonem. Kupisz używkę za 300-400zł. Nie wiem jednak czy jest sens, lepiej jakbyś sprzedał te głośniki i kupił inne małe, drewniane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts