MotylRafal Napisano 1 marca 2013 Udostępnij Napisano 1 marca 2013 WitamMam glosniki 5.1 ze zwyklym kablem glosnikowym dwu zylowym czy idzie dolozyc koncowke do tych kabli?chincz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 marca 2013 Udostępnij Napisano 1 marca 2013 tak, a my tu jesteśmy wróżkiSkąd mamy wiedzieć co Ty masz dokładnie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 1 marca 2013 Udostępnij Napisano 1 marca 2013 W jakim celu chcesz to zrobić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MotylRafal Napisano 15 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 marca 2013 Poprostu chciałbym je do czegos wykorzystac i podłączyć a nei wiem do czego:( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 15 marca 2013 Udostępnij Napisano 15 marca 2013 No własnie, ja tym bardziej nie wiem. Najpierw musisz wiedzieć, do czego chcesz podłączyć głośniki. Wtedy możemy ocenić, czy się da. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MotylRafal Napisano 19 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 marca 2013 Najchetniej chcialbym zeby dzialaly mi one i z dvd z i komputerem i do telewizora podlaczyc zeby tez szlo kiedys m ialem taki subwofer z manty do ktorego szlo podlaczyc glosniki wlasnie i szlo potem to do wszystkiego podlaczyc czy jest jakies takie urzadzenie zeby podlaczyc te glosniki i pozniej modz je przelaczac miedzy wymienionymi powyzej urzadzeniami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 19 marca 2013 Udostępnij Napisano 19 marca 2013 Takie urządzenie to wzmacniacz albo amplituner. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MotylRafal Napisano 24 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2013 A jaki to musi byc wzmacniacz zeby wszystko gralo glosniki sa 5.1 i subwofer jst bez swojego zasilania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlus Napisano 29 marca 2013 Udostępnij Napisano 29 marca 2013 Mam podobną tyle ze odwrotna sytuacje. Mam głosniki 5.1 z wyjsciem na mini jack (uzywane przy kompie) i chcialem je podlaczyc pod mojego PBO ktory ma co prawda coaxial ale takze zwykle audio (biały i zolty). Wystarczylo kupic przejsciowke. Ogolnie jakosc dzwieku nie powala, ale jest to dobrze zestrojone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts