Pablo1964 Napisano 24 marca 2013 Udostępnij Napisano 24 marca 2013 Kupiłem w promocji w empik.com za 9,99 zł. Tłoczenie takt.pl. To bardzo istotne bo płyty nie da się słuchać i jest to chyba wina tłoczni. Dlaczego? Utwór to suita, gdzie przejście pomiędzy utworami odbywa się w sposób płynny. Tymczasem ktoś wprowadził 2-sekundowe przerwy między utworami. Zupełnie jak nieudany "pirat". Efekt jest taki, że muzyka nagle się urywa by po 2 sekundach powrócić. Cóż... trzeba skopiować płytę i zlikwidować te przerwy. Wtedy dopiero można będzie posłuchać jej z przyjemnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 25 marca 2013 Udostępnij Napisano 25 marca 2013 Toż to kpina, ja bym chyba szewskiej pasji dostał. Teraz czeka Cię autorski edit w Audacity. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 25 marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2013 Też mnie to zniechęciło. Na razie płyta leży... nie dosłuchałem do końca,,, powrócę do niej w innym czasie.EDIT:Już mi przeszło. Przesłuchałem. Piękny materiał muzyczny. Część główną stanowi tytułowa suita, po niej następują piosenki, gdzie przerwy nie przeszkadzają. Trzeba zrobić "remaster" z głową, nie wystarczy wyciąć wszystkie przerwy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts